vittu mitä paskaa - kaiho

Kyseessä on tarinallinen protesti- ja synkähkö huumorilaululevy, eräänlainen selviytymistarina ihmisyydessä. Matka alkaa vitutuksen tunteesta, joka johtaa henkiseen maailmanloppuun. Kun ollaan herätty todellisuuteen on aika mennä takaisin töihin - systeemin orjaksi ja mainosten uhriksi. 

Levyllä esiintyy vänkä sekoitus punkrokkia ja kansanmusiikkia. Stereokuvassa on oikeiden orgaanisten soitinten kirjo. Haitaria, kellopeliä, jousisovituksia ja läskibassoa.

Vanhin ja yksi suosituimmista katuhiteistä on ilmeisesti naista esineellistävä Leivos. Saatuaan suunsa makeaksi alkaa banjot soimaan ja tämäkin teko suoritetaan Patsaan lailla, alasti ihmisten edessä. Työttömyys vaivaa koska lähdin nelipäiväiselle viikolle ilman pomon lupaa. Työttömyydestä seuraa ja ennustaa usein hukassa olon tunnen sekä päihdeongelma.

Kolmanneksi viimeinen kappale antaa toivoa auringosta. Mutta kuten unesta usein herätään todellisuuteen, onkin käynnissä Ukrainan sota. Levyn viimeinen(kuten ensimmäinen mutta akustinen) laulu käsittelee tragikoomisesti satiirisen rehellisellä tavalla ihmiskunnan tapoja tuhota maapallo. Biisin todelllinen sisältö on jäänyt ihmisille epäselväksi koska kertosäe jättää korvakäytävään naarmun heti ensi kuuntelulla. Laulu aiheuttaa tunnemyrskyn, josta toipuminen vie lopun elämän. Tämä laulu helpottaa ja vapauttaa, kun laulat kertosäkeen mukana.

"Vittu mitä paskaa, vittu mitä paskaa
Kauan pitää jaksaa, vittu mitä paskaa"

 

 

Kontakti:

Kaiho
046 5913 460
hetkenlaulaja.kaiho@gmail.com
 

lataukset