Hetki Kaihon kaa

 "Hetki Kaihon Kaa" on Hetkenlaulun hämmentävä kokeellinen ulottuvuus. Sen ajatus on tallentaa Hetki henkilön kanssa. Eli tehdä laulu sen hetken ajatuksista ja tunnelmasta.
 Mitään journalistista läpimurtoa ei tässä yritetä, vaan luodaan erityinen hetki, joka on jakamisen arvoinen. 

 Hetkeen on lähtenyt muusikoita, näyttelijöitä, työmyyriä sekä kansanedustajia. 
Hetkessä Kaihon Kaa mm: Veljeni Stig, Juju, Pelle Miljoona, Viikatteen Kaarle, Yona, Arja Koriseva, Jussi Selo(Uniklubi), Nyrkkitappelu, No Shame, Martti Servo, Funksons, Kari Peitsamo, Kari Bonden(Metuja), Piritta Lumous, Eeva Kontu, Ile Vainio, MadCraft, Marita Taavitsainen, Tomi Randomi, Iina ja Inka Kuustonen, Jouni Keronen, Johanna Depretsiva, Jätäri, E-Rotic, Neljän Suora,  Raaka-Aine, The MAster Volume, Milana Misic, Kakkahätä -77, Tapani Kangas, Mela, Ravenshine, Kormus, No Shame, Kari Pesonen(Puolikuu), Jaska Mäkynen... ja moni muu
 
 Iina Kuustoselle tein niin hienon laulun, että elokuvayhtiö kielsi koko klipin julkaisemisen. Kyseessä oli "Kesäkaverit" ensi-ilta
Teatteri, TV ja Elokuva-ihmisten lähestymisen oon aina kokenu jotenkin vaikeaksi. Ehkä johtuu siitä. että olen pyörinyt muusikoiden kanssa pitkään ja heidän tavat on tuttuja. Näyttelijät ei suostu koskaan mihinkään jos ei ole ääni avattu tai meikattu viimosen päälle. Mutta poikkeuksiakin on.  

Sama elokuvayhtiö tais muuten kieltää myös tän Inka Kuustosenkin pätkän mutta eihän näitä kukaan mistään netistä löydä, jos ei osaa etsiä.