Kaiho on jakautunut taiteilijapersoona, joka tekee sekä virallista musiikkia että hetkenlaulua. Nämä kaksi taiteenlaijia on erotetteva toisistaan.

Hetkenlaulaja Kaiho - Tän päivän Reino Helismaa

Hetkenlaulaja Kaiho on kuin nykypäivän Reino Helismaa, anarkistinen versio tosin. Hämmentävän hienoja ja nerokkaan ärsyttäviä ralleja syntyy liukuhihnalta ihmisistä.

Kaiho pistää yleisön niin nauramaan kuin ajattelemaan. Tervetuloa hetkeen, jossa sinusta tehdään laulu!

Lauluja hetkestä Kaiho on tehnyt vuodesta 2008 ja matkan aikana on tehty yli 2000 keikkaa ja yli 350 000 hetkenlaulua. Niitä on soinut ympäri Suomen pubien, katujen, ravintoloiden ja festareiden lisäksi mm. Radio Cityssä, Radio Helmessä, Ylen Radio Suomessa, Järviradiossa että Radio 957:ssa.

Hetkenlauluja on esitetty myös Nelosella, Jimillä, MTV3:sen Kymppiuutisissa, Iltalehdessä, Iltasanomissa, Aamulehdessä, Ilkassa sekä Tamperelainen- että Pirkkalainen-lehdessä.

 TV:n puolella mies on esiintynyt mm. MTV3:lla, Nelosen "Ummikot Ulkomailla" -ohjelmassa sekä Ajankohtaisessa kakkosessa.
Linkki: Kaiho Medioissa

No mikä tekee Kaihosta uniikin taiteilijan?  Se on Hetkenlaulu!
Hetkenlaulun ajatus on tuoda vallitseva hetki julki laulun avulla. Hetken yksilöi aika, ympäristö, ihmiset ja vallitseva tunnelma.

Keikkamyynti
Juhana Rintala
046 9020 738
kaiho.tuotanto@gmail.com

 

Tai tee kätevä keikkapyyntö Tästä!

Hetkenlaulajan voi tilata esiintymään soolona, duona banjon tai rumpalin kera tai satiirisen Huumor-räminärock-bändi Sanarkistien kanssa!


Keikan Korvausperusteet:  
Sopiva korvaus + Matkat + Ruoat + Juomaa
Jos kauas Tampereelta lähdetään niin mahdollinen petipaikka
Käytän mielelläni talon omaa äänentoistoa mutta omat PA:t tulevat mukaan tarvittaessa.