KAIHO Hetkenlaulaja

Hetkenlaulaja Kaiho on kuin nykyajan Irwin Goodman, Jaakko Teppo ja Reino Helismaa. Tämä ovela lauluntekijä suoltaa hämmentävän hienoja ja nerokkaan satiirisia ralleja liukuhihnalta, silmän räpäyksessä yli 300 tuhannen Hetkenlaulun kokemuksella.

 

Lauluja hetkestä Hetkenlaulaja on esittänyt vuodesta 2008 ja matkan aikana on kertynyt yli 2000 keikkaa. Hetkenlauluja on soinut ympäri Suomen pubien, katujen, ravintoloiden ja festareiden lisäksi mm. Radio Cityssä, Ylen Radio Suomessa, Järviradiossa sekä Radio 957:ssa. Radio Musan taajuudella Hetkenlaulut soivat kaksi kertaa viikossa. 

Keikkasettiin kuuluu näppäriä lauluja ihmisten antamista aiheista sekä protestilauluja, Kaihon omia korvamatoja  sekä tilanteeseen suomennettuja ikivihreitä.

Hetkenlaulu on improvisaatiopohjaista tilanteen tulkintaa, tilannekomiikkaa, lauluja ihmisistä sekä tapahtumista siinä vallitsevassa hetkessä.  

 

protestilaulajana tunnettu kaiho on bongattu myös Ylellä, Nelosella, Jimillä, MTV3:sen Kymppiuutisissa, Iltalehdessä, Iltasanomissa, Aamulehdessä, Ilkassa sekä Tamperelainen- että Pirkkalainen-lehdessä. 

Kyseessä on siis TeeVeestä tuttu Lauluntekijä

 

tilaa hetkenlaulaja keikalle