Hetkenlaulaja Kaiho

Hetkenlaulaja Kaiho on Tampereen legendaarinen katusoittaja sekä protestilaulaja. Hän on kuin nykypäivän Reino Helismaa, tosin se satiirinen versio. Hämmentävän hienoja ja nerokkaan ärsyttäviä ralleja syntyy liukuhihnalta, silmänräpäyksessä yli 300 tuhannen laulun kokemuksella.

Hetkenlaulu on improvisaatiopohjaista tilanteen tulkintaa, tilannekomiikkaa, lauluja ihmisistä sekä tapahtumista siinä vallitsevassa hetkessä.  Keikkasettiin mahtuu hetkessä keksittyjen laulujen lisäksi protestilauluja, katuhittejä sekä tilanteeseen suomennettuja ikivihreitä.

Lauluja hetkestä Hetkenlaulaja on esittänyt vuodesta 2008 ja matkan aikana on kertynyt yli 2000 keikkaa. Hetkenlauluja on soinut ympäri Suomen pubien, katujen, ravintoloiden ja festareiden lisäksi mm. Radio Cityssä, Ylen Radio Suomessa, Järviradiossa että Radio 957:ssa.

Hetkenlaulaja on nähty myös Ylellä, Nelosella, Jimillä, MTV3:sen Kymppiuutisissa, Iltalehdessä, Iltasanomissa, Aamulehdessä, Ilkassa sekä Tamperelainen- että Pirkkalainen-lehdessä. Kyseessä on vähintäänkin TeeVeestä tuttu taiteilija.
 
 

 

Hetkenlaulaja Festivaaleilla = Sisään/Uloslaulaja

Useiden tapahtumien porteilla on törmätty outoon kitara-mies hahmoon, joka tekee lauluja ohi kulkevista ihmisistä siinä hetkessä. Tilanteeseen ja tapahtumiin osuvat laulut viihdyttävät kansaa aivan omalla tavallaan. Toisia naurattaa, toisia harmittaa kun ei saanut itsestään tehtyä laulua videoitua.

Hetkenlaulaja kun saapuu paikalle, viihdyttää hän koko päivän ajan ja koko rahan edestä. Kaiho on festien ensimmäinen ja viimeinen esiintyjä ja normaali festivaali keikan pituus onkin noin 10 tuntia. Sisään- ja uloslaulua on harrastettu muun muassa Porisperessä kolmena peräkkäisenä vuonna, jossa Hetkenlaulajalla on pystytetty ihan oma lava sisääntulo aukon tuntumaan.