Läskillä on aina nälkä

“Läskillä on aina nälkä” -niminen levy julkaistaan 15.3.2016 ja saman niminen Suomen kiertue myydään nyt.
Kyseessä on julmaa satiiria, suomirockkia, folkkia, punkkia ja reggaeta yhdistelevä järkyttävän kova bilebändi Kaiho & Sanarkistit. Levy sisältää protestilauluja, juomalauluja, tulevia ja vanhoja klassikoita, lauluja naisista, seksistä ja himosta. Kyseessä on kunnon rokkenroll-levy, tarkoittaa siis, että teille on tulossa bileet! 

Kiertue ei pidä sisällään pelkästään tunnin bändisetin vaan lämmitys-aktina toimii itse tähti “Kaiho Hetkenlaulaja”. Kaiho tekee klassikkobiiseihin lennosta uudet sanat, jotka kertovat ihmisistä siinä tilassa ja hetkessä, kolmensadan tuhannen hetkenlaulun kokemuksella. Hetkenlauluja on esitetty pubien ja festivaalien lisäksi mm. Nelosella, Jimillä, Mtv3:lla, Iltalehdessä, Iltasanomissa ja Radioissa ympäri maan. Kaiho Medioissa 

TV:stäkin tuttu suorasanainen lauluntekijä Kaiho on Suomen tunnetuin ja ylivoimaisesti kovin katumuusikko, joka on myös saanut sakot kadulla aiheuttamistaan bileistä. Hän on Tampereen elävä legenda, jota on verrattu Pate Mustajärveen, Tuomari Nurmioon, Irwin Goodmaniin, Juice Leskiseen ja Reino Helismaahan. Kaiho on tehnyt  soolona yli 2 000 keikkaa, myynyt 4 000 omakustannetta ja laulanut noin 300 000 hetkenlaulua ihmisistä siinä hetkessä. 
KAIHO & SANARKISTIT 

Kaiho - Laulu ja akustinen kitara 
Tohtori Holm - Banjo  (Steep, Scandinavian Hanks) 
Dino - Rummut  (Dave Lindholm B Invite, Diana Drathen & Comfort Company) 
Aapo - Basso ja taustalaulu  (Kille Kuuleri, TAP)

http://kaihotuotanto.com/kaiho-sanarkistit 
 

Koodit ja kimppakivat 

Kaiho 
kaiho.sanarkistit@gmail.com 
046 9020 738
Läskillä on aina nälkä

 

Leave a comment

    Add comment