Saako sakkolihasta sakkoa vai vankeutta?

 Käsittelemättömän määrä kännisiä teinejä Laukontorilla. Ensimmäiset laulut sekä perjantaina että lauantaina alko:  "Koskipuisto loisti tyhjää, ei siellä pissiksiä näkyny yhtään... Mistä nää kaikki teinit viinansa nyhtää?". Suurin osa väitti olevansa täysi-ikäisiä, ja paskat. Lasinsiruja, oksennusta ja itkeviä pissiksiä myös kivespuoleisina. 
Onko muute miespuolisille pissiksille mitään nimitystä? Kerro mulle tai keksitään niille yhes uus termi!

"Saako sakkolihasta sakkoa vai vankeutta?" oli laulu, jota laulettiin selkeästi täysikäisille äijille, jotka pyörivät teinien seassa. "...selkeesti tuli sakkoa kun sääki oot vapaalla jalalla, tosin viime kerrasta on kyl aikaa..." Tää biisihän ei ole pelkkää vittuilua! Siinä on ihan oikea ajatus takana, ja todella iso sellainen.

 "Mennään naimisiin" huusi yks teinityttö kun olin pakkaamassa tavaroita laukontorilla hämeenkatua varten. Varmistin vielä, että se varmana huusi mulle ja kysyin ikää, 17. "Mennään naimisiin tammikuussa!" tuli jatkovastaus.
Sinä facebook-tykkääjäni: Kutsun sinut ja kaikki sun naamakirjakaverit häihini jos niitä jonku 18-vuotiaan kanssa tammikuussa vietetään! Sen lupaan! Sori siideripissis.

 Lauantaina lähdin liikkeelle kahden maissa ku Tammelan kentällä pelattiin ykkösdivarin jalkapalloa Ilves vs Seinäjoen Jaklkapallokerho. Meininki oli todella hyvä, aivan uskomaton. Seinäjoelta oli tullut kolme bussillista kannattajia. Asetuin maalin taakse kasomoon, jossa oli on Seinäjoen Klopit, eli SJK:n fanaattisimmat kannattajat. Seisoen huusi, laulo ja pomppi noin 50 lähes-mustiin pukeutunutta Kloppia, mukana lattiatomi, SJK-lippuja ja bannereita ja mulla tamburiini messissä tukemassa rytmiä. Kaksi edellistä peliä, jotka olin katsomassa oli maalittomia. Nyt näin elämäni ensimmäiset maalit kolmannessa oikeassa jalkapallopelissä kun SJK voitti Ilveksen 3-1.
 Illan aikana näin joukon Ilveksen kannattajia, joilta laulussa kysyin, et miten peli meni? Näyttivät sormilla tuloksen ja manasivat. Varmistin vielä 7 hengen porukalta että kannattavatko varmasti Ilvestä. "Aina" oli yhtenäinen vastaus. Jätin kitaran soimaan E-hen ja ja otin repusta musta-kultainen huivin, nostin sen kaksin käsin ilmaan ja huusin ylpeenä: SJK! Vittuilutaiteilijan kriteerit täytetty taas.

 Yks sälli pyysi tekemään kaveristaa laulun: Jaakko on umpihomo!. Ketään en ala julkisesti väittämään homoksi vaikka kyseessä olisi selkeäkin tapaus. Laulu meni jotenkin näin: "kaveris väittää että oot umpihomo mutta sillä taitaa olla sisäringiin tietoo..." Ja porukka nauro. Samainen kaveri laittoi 20e setelin mun paidan kaula-aukosta sisään ja ihmetteli soittajan tarkkaa silmää.
Unohdin pian, että paitani on väliaikainen lompakko, joten jatkoin soittelua samaan tahtiin, eli täysillä! Kun olin liikahtamassa hämeenkadun suuntaan, muistin setelit ku joku toinenkin oli laittanu sellasen paidan sisään. Lehittelin hikistä paitaa mutta mitään ei tullu ulos. Aloin kaivaa ja kurkkimaan paitani sisään ja huomasin, että viiden euroa seteli oli liimaatunut hikisin vasemman nännini päälle. Ota Tästä mallia Janet Jackson! Kakskymppistä ei löytyny mistään mut mulla ei ollu kyl paitakaan housussa niinku äiti oli joskus opettanu. Taas opin jotain uutta vanhaa: Keikalla pitää olla paita housussa! Jatkossa on. Muistuta mua tästä jos näet mut paidan helmat lepattamassa.

 Lauantaina jäi himaan lähes kaikki tarpeellinen varustus. Noh, kitara tuli mukaan ja vahvistin kans. Varustekatoahan ei huomaa vasta ku alkaa olla vaihdon paikka. Kieliä meni poikki 2, mutta yhtään vaihtaria ei ollu matkas. Voxista alko hyytymään patterit jo keskiyöllä kun meno oli parhaimmillaan. Soitin lauantaina kahteen asti niin pienellä saundilla etten itsekään saanu siitä selvää ja kitarassa oli neljä kieltä jälellä, kaks ylintä ja kax alinta kieltä. Niinja yhtään levyä en muistanu ottaa myyntiin vaikka edellisaamuna tein valmiiksi uuden painoksen. Ainii, ja väärät lasit oli päässä koko illan. Kaiho-lasithan on punaiset kakkulat mutta tällä kertaa oli päässä tylsän valkoset.

Yks tyttö putosi koskeen Laukontorin rannasta. Paljon porukkaa meni auttamaan ja kännikana saatiin kuiville, vedestä. Veen pinnalla kellui hullu määrä pulloja ja roskaa, itsekin kävin sinne kusasees ennen ku aloin soittamaan. Tytteli tuli mun luo ja pyysi heti Leivosta. "Tää pipari on nyt todella märkä!" ja siihen jatkot "Kaikkien tyttöjen hameen alta löytyy leivos, toisilla torttu toisilla pipari... toisilla se on donitsi." Tyttö tanssi itsensä kuivaksi ja sai siinä samalla valtavan määrän myötuntoa nuorilta kaulimilta.Blokfest 13
 

Leave a comment

    Add comment