Kadun sitä hetkeä Kemissä

Kadun sitä hetkeä Kemissä - Maailman pohjoisin katulevy

Julkaisuvapaa heti 
9.toukokuuta 2017 
 

“Kadun sitä hetkeä Kemissä” -livelevy on otos kemiläistä katukuvaa ja -kulttuuria, jota muuttuu hetkeksi eräänä kauniina lauantai yönä kesäkuussa vuonna 2016. Tuona päivänä saapui Kemiläiseen tienristeykseen tamperelainen katutaiteilija Kaiho ja avasi kitaralaukun. Ei mennyt kauaa kun ensimmäinen laulu ohikulkevasta ihmisestä oli syntynyt. Tämä äänite on suora, ronski, ja leikkaamaton hetki, jollaisia Kemissä ei ole koskaan ollut, eikä enää tule olemaan. Tervetuloa hetkeen, jossa sinusta tehdään laulu. 
Kuuntele Spotifysta

Levy on on hämmentävä hetken kokonaisuus, joka suositellaan ensimmäisen kerran kuunneltavaksi putkeen. Jos haluat tulla mukaan kadun hetkeen kesken keikan, valitse silloin mielekäs raita ja kuuntele siitä eteenpäin. Jos etsit parhaita yhden hitin raitoja, niitä voi olla enimmäkseen levyn loppupäässä. Hetkenlaulu ei ole koskaan täydellinen. ÄÄnitettynä tämä on vain kuvaus hetkestä, jota ei enää ole olemassa.    

“Kadun sitä hetkeä Kemissä” sisältää jonkunlaisen tarinan ja selkeän tapahtumakuvauksen Kemin keskustan menosta, ihmisistä ja sen hetken ajatuksista. Laittamalla silmät kiinni näet illan tapahtumat ja pääset samalla hetkeen, jossa sinusta tehdään laulu. 

Levyn digijulkaisuu ilmestyy kaupallisiin musiikkipalveluihin 10.5.2017. 

Kaiho on tamperelainen katumuusikko, joka on kiertänyt Suomea pian jo kymmenen vuotta, tehden lauluja ihmisistä siinä hetkessä. Matkan aikana on syntynyt yli 300 000 hetkenlauluja. Vuonna 2015 KAiho julkaisi maailman ehkä ensimmäisen katulivelevyn “kadun sitä hetkeä”. Tuo hetki on tallentunut Tampereen katukuvissa. Hän teki myös maailman ensimmäisen uutislaulun lehden sisällöstä vuonna 2011.  
Kyseessä on siis mies, joka kulkee aivan omia polkujaan. 
Kaihon kotivu
 

kaiho - kadun sitä hetkeä Kemissä 
Spotify
 

Leave a comment

    Add comment