6 nänniä ja pelkkä piripää

 Ravintolan eteen tuupertui nuori nainen aivan lötkönä. Tätä alkoi repiä ylös joku nuori sälli ja siinä hulinassa nousi tytön paita kokonaan korviin, yks nänni näky. Jos ei hämminkiä ollu sitä ennen, niin nyt oli. Syntyi pieni joukkotappelu ja taas oli aihetta lauluun. Paikalle saapui poliisi, joka vei tyttöä auttaneen kollin pois ja hetken päästä saapui myös ambulanssi, joka vei tytön pois ja taas oli aihetta lauluun.
Poliisin läsnä ollessa lauloin tilanneselostusta mutta aavistuksen pienemmällä(styrkkari) kuin normaalisti. Tämä ihan vaan sen takia kun poliisit on käyny mainitsemassa muutamaan kertaan, että vahvaria ei saa huudattaa klo 22 jälkeen. Ja arvaatte varmaan oonko huudattanu. Rikesakkoa järjestyshäiriöstä siitä jossain vaiheessa tuli.

 Automaattijono oli täynnä sekalaista sakkia ja silmääni osui kaksi mallin mittaista punapäätä, joista molemmat näyttivät yhtäkkiä tissit. Tosin eri aikaan mutta 30 sekunnin sisään näkyin 4 nänniä. Tuo ei hämmentänyt tilannetta koska näitähän näkyy mutta taas oli aihetta nänni-lauluun. Viikonlopun saldo: 6 nänniä, jos miestissejä ei lasketa.

 Piripäinen skeittari aiheutti hämmennystä huutelemalla ihmisille vittuja tiikeri-kitaran tahtiin. Välillä lensi skeittilauta hämeenkadulle, välillä oltiin housut kintuissa ja tehtiin kuperkeikkaa. Siinä kävi porukka sille uhoamaan ja vittujatakas haistattelemaan, osa meinas pataankin laittaa. Jossain vaiheessa skeittari huomas, että joku pölli sen skeittilaudan. "Mitä on piripää-skeittari ilman skeittilautaa? Pelkkä piripää." Kas taas oli lauluun aihetta.

 Avohoito-Liisa oli vaihtanut tällä kertaa vaatteet mutta meikit, hampaat ja jutut oli edelleen samat. Liisasta pääsee eroon silleen että ei laula siitä lainkaan. Jollekin mimmeille se alko kiljumaan kun pummas röökiä mutta sai väärää väriä, kävi heittämässä sätkän sitten mun laukkuun. Avohoito-Liisasta tehdään lauluja vasta silloin kun se ei ole paikalla. Sen kokemus on opettanu matkan varrella.
Viime vuonna Avohoito-Liisa aiheutti närästystä automaatilla kun laski housut ja väänsi kyykkypissat automaattijonoon. No virtasahan kuivuu ja haihtuu mutta itse vaihdoin mestaa tuolla kertaa. Asiasta tovin keskusteltuani Liisa lupas ettei enää koskaan kuse mun takahuoneeseen. Ja se lupaus on pitäny.

 Yössä oli liikkeellä iloisia porilaisia ja itku-potku-pieru-raivo-tapparan kannattajia. Tähän sopi laulelma: "Tappara vai Ilves, kassit vai kivekset, eli aivan sama se." Ja siitä tuli välitön hitti.

 Kaksi blondia pyysi laulamaan jeesuksesta ja biisi meni palttiarallaan näin: "Tämä laulu ei kerro jeesuksesta mitään, eikä perkeleestä pienintäkään..." Kun tytöt oli kuullu ekan säkeen niin toinen sanoi toiselle että, "käske sitä laulamaan jostain iloisemmasta." Mullahan on päässä korvat ja siinähän oli taas aihetta lauluun. Tais tytöt luulla, että tuhlaisin hyvää duurikiertoa jeesuslauluun. Ei todellakaan, niin surullinen biisi ku vaan voi tiikeristä lähteä. En muista mitä tytöille sen jälkeen lauloin mutta levyt meni kaupaksi.

 Katu-Paavo kävi taas diggailemassa saman kylän poijan musisointia. Paavo asuu siis jossain laitoksessa ja välillä kadulla, mutta Seinäjoen alueelta kotoisin niinku minäkin. Paavolla näytti olevan hyvä viikonloppu mutta yhtä pullonkerääjä tyyppiä se tais vähän motata kun oli ottamassa Paavon reviiriltä tyhjää pantitonta tölkkiä. Katu-Paavolla ei ole rahaa mutta tällä kertaa se kävi laittamassa kitaralaukkuun pari palaa talouspaperia, jota löytyy läheisen kebabbilan vessasta. Mutta Katu-Paavo antoi omastaan, toisin kun moni muu. Paavosta pitää tehdä ihan oma laulu levylle asti.
 Eli oli aihetta taas reiluun sataan lauluun. Viikonloppuna tapahtui vaikka mitä muuta mutta.... kerron niistä lisää kunhan maltan.

Leave a comment

    Add comment