Hetkenlaulaja Kaiho - Tämän päivän Reino Helismaa

Hetkenlaulaja Kaiho on kuin nykypäivän Reino Helismaa. Hämmentävän hienoja ja nerokkaita ralleja syntyy kuin liukuhihnalta yleisön antamista aiheista ja toisinaan myös tuulesta temmattuna.

Kaiho pistää yleisön niin nauramaan kuin ajattelemaan Tervetuloa hetkeen, jossa sinusta tehdään laulu...

Lauluja hetkestä Kaiho on tehnyt vuodesta 2008 ja matkan aikana on tehty yli 2000 keikkaa ja yli 300 000 hetkenlaulua. Niitä on soinut ympäri Suomen pubien, katujen, ravintoloiden ja festareiden lisäksi mm. Radio Cityssä, Radio Helmessä, Ylen Radio Suomessa, Järviradiossa että Radio 957:ssa.

Hetkenlauluja on esitetty myös Nelosella, Jimillä, MTV3:sen Kymppiuutisissa, Iltalehdessä, Iltasanomissa, Aamulehdessä, Ilkassa sekä Tamperelainen- että Pirkkalainen-lehdessä.

 TV:n puolella mies on esiintynyt mm. MTV3:lla, Nelosen "Ummikot Ulkomailla" -ohjelmassa sekä Ajankohtaisessa kakkosessa.
Linkki: Kaiho Medioissa

 
No mikä tekee Kaihosta uniikin taiteilijan?  Se on Hetkenlaulu!
Hetkenlaulun ajatus on tuoda vallitseva hetki julki laulun avulla. Hetken yksilöi aika, ympäristö, ihmiset ja vallitseva tunnelma.

Keikkamyynti
Juhana Rintala
046 9020 738
kaiho.tuotanto@gmail.com

 

Tai tee kätevä keikkapyyntö Tästä!

Hetkenlaulajan voi tilata esiintymään soolona, duona banjon tai rumpalin kera tai satiirisen Huumor-räminärock-bändi Sanarkistien kanssa!


Keikan Korvausperusteet:  
Sopiva korvaus + Matkat + Ruoat + Juomaa
Jos kauas Tampereelta lähdetään niin mahdollinen petipaikka
Käytän mielelläni talon omaa äänentoistoa mutta omat PA:t tulevat mukaan tarvittaessa.

Kaiho julkaisi 2015 maailman ensimmäisen kadulla äänitetyn livelevyn. "Kadun sitä hetkeä" äänitettiin Tampereen keskustassa.

Alla oleva videolista on "Kadun sitä hetkeä" -kiertueelta